Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 4 december 2005    Evangelie van 2005-12-04
 titelBatauwe Musica op kasteel Ammersoyen
beschrijvingOp zondagmiddag 4 december verzorgt ensemble ’t Uitnement kabinet een optreden op kasteel Ammersoyen te Ammerzoden.

Onder leiding van Antoinette Lohman spelen zij klassieke kamermuziek uit 17de eeuw. In een periode waarin noch hof, noch de kerk als stimulans voor de muziekbeoefening optrad, is het niet verwonderlijk dat het huiselijke muziekleven een prominente plaats in nam. Werken van buitenlandse en Nederlandse componisten passeren de revue in het programma Konstelyk gefigureerd, ‘door de alderkonstighste Musicyns dezer Eeuw’.

Aanvang om 15.00 uur.
De entree bedraagt € 22,50, inclusief consumpties en programma. Kaarten kan men reserveren via Stichting Batauwe Musica op tel. (0345) 582521 of info@batauwemusica.nl .

info(0345) 582521
info@batauwemusica.nl
www.batauwemusica.nl
locatieKasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1
plaatsAmmerzoden (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl