Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 20 november 2005    Evangelie van 2005-11-20
 titelBrassband Merum in Munsterkerk
beschrijvingDe wekelijkse 'kathedraalmis' wordt dit jaar vanwege renovatie van de kathedraal elke zondag om 12.15 uur in de Munsterkerk gehouden.

Verschillende koren en muziekgezelschappen hebben hieraan in de afgelopen maanden hun medewerking verleend. Op zondag 20 november speelt de Brassband Merum. De band was één van de eerste in zijn soort in Limburg en bestaat nu 55 jaar, aanvankelijk als fanfare, sinds 1980 officieel als brassband.

Naast een aantal concertreizen en aansprekende concoursresultaten, waaronder verschillende landstitels en een grote WMC-wimpel, werden ook verschillende CD's opgenomen. Tijdens het laatste WMC, afgelopen zomer, werd de band in de eerste divisie vice-wereldkampioen. Na afloop van de Eucharistieviering, verzorgt de band in de kerk nog een miniconcert.

Heropening kathedraal
Op zondag 4 december opent de Sint-Christoffelkathedraal weer haar deuren. Dan is om 11.30 uur een feestelijke pontificale H. Mis met medewerking van de Gregoriaanse Kathedrale Schola en een blazersensemble uit Horst-America. Bij alle genoemde plechtigheden is iedereen van harte welkom.

info(0475) 386888
www.bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatieMunsterkerk
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl