Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 12 november 2005    Evangelie van 2005-11-12
 titelGospelconcert “Back to the Roots”
beschrijvingOp zaterdag 12 november viert het Antilliaanse gospelkoor Praise in Harmony hun eerste lustrum met een veelbelovende lustrumconcert “Back to the Roots” in Tilburg. Samen met de gospelzanger Junior Anzola en een Afrikaans dansgroep voeren zij een programma uit waarin meesterwerken voor de Heer uit uiteenlopende periodes de revue zullen passeren.

Sinds de oprichting van Praise in Harmony in 2000 is er hard gewerkt aan de opbouw van een aantrekkelijk en zeer gevarieerd repertoire om invulling te geven aan de doelstelling: “zing voor de heer”. Ze zijn daar zeer goed in geslaagd! Van eigentijdse gospel ballads, black gospel en moderne Antilliaanse Christelijke melodieën tot ingetogen traditionals zijn in de afgelopen 5 jaar vertolkt. Praise in Harmony brengt deze liederen ten gehore begeleidt door swingende Antilliaanse- en Caribische ritmes.

“Back to the roots” is de titel van dit concert waarin met u via een terugblik in de tijd de richting voor de toekomst wordt bepaald. Deze terugblik leidt tot de Heer. Als wij zijn weg volgen zullen we tot een betere toekomst komen. Voor deze gelegenheid heeft Praise in Harmony een selectie gemaakt van nummers, die alle facetten van deze weg reflecteren.

De in de afgelopen jaren ontstane vruchtbare samenwerking met de Antilliaanse gospel zanger Junior Anzola zit ook verankerd in het programma. Deze gospelzanger zal de nummers van zijn nieuwste CD, “E Kreador”, ten gehore brengen. Deze CD is begin november worden uitgebracht en bevat acht nummers over de kernpunten van het leven die God voor ons bepaald heeft. De centrale boodschap luidt dat door jezelf te veranderen je vanzelfsprekend zult uitkomen op deze enige juiste weg. Deze CD zal zeker tot diep in alle harten doordringen van in het bijzonder het Antilliaanse volk en bevat voor een ieder een rode draad voor het leven.

De samenwerking van Praise in Harmony en Junior Anzola bewijst dat ook in Nederland Curaçaoënaars verenigd zijn om de positieve boodschap uit te dragen door het bundelen van hun talenten. Bij deze ook een dankwoord aan alle sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Met uw aanwezigheid zal het een lofvolle worden.


Tijd19:30 uur tot 22:00 uur
LocatieLa Vida, Veldhovenring 79, Tilburg
Entree€ 12,50 (kinderen t/m 12 jaar € 5)

info praiseinharmony@hotmail.com
(06) 20 18 96 85
(06) 24 87 93 55
locatieLa Vida, Veldhovenring 79
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl