Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 17 november 2005 t/m zondag 8 januari 2006    Evangelie van 2005-11-17
 titelChristmas Art Fair
beschrijvingIn Streekmuseum Land van Valkenburg, gevestigd in het monumentale oud-stadhuis van ‘Kerststad’ Valkenburg, vindt van donderdag 17 november tot en met zondag 8 januari de ‘Christmas Art Fair’ plaats.

In een sfeervolle ambiance exposeren en verkopen kunstgaleries uit Valkenburg aan de Geul tijdens deze kunstbeurs de topstukken uit hun collecties.

Het Streekmuseum is het culturele hart van Valkenburg en de unieke locatie waar negen galeries hun kunst en kunstenaars aan een breder publiek laten zien. De deelnemende galeries zijn: Giardino Beeldentuin, Villa Diana, Marx & Marx Kunst, Artgallery AS, Glasgalerie Yorash, Galerie en Atelier Con Tonnaer, Galerie Atelier den Haan, Artiflora en In ’t Vergulde Kader. Gezamenlijk bieden zij een interessante en gevarieerde verzameling kunstwerken.

Te zien zijn onder andere: schilderijen van Josef Jan Michnia, bronzen en stenen sculpturen van Jos van Vreeswijk, abstracte schilderijen van Maria Verstappen, handgesmede sieraden van Jan van den Bragt, Limburgse kunst van onder andere Charles Eyck, Lei Molin en Daan Wildschut, schilderijen met bloemen en landschappen van Alfons Smeets, hedendaagse glasobjecten van binnen- en buitenlandse kunstenaars, expressieve schilderijen van Con Tonnaer, moderne eigentijdse sieraden en bronzen objecten van Charles den Haan, schilderijen van Helga van de Poel en bronzen sculpturen van Ine Verhaegh.

Ook aan het ambachtelijk inlijsten van schilderijen wordt aandacht besteed. De Christmas Art Fair wordt kunstzinnig vormgegeven met bloemsierkunst van Joyce Steens en de buitenkant van het monumentale museumgebouw krijgt een feeërieke aanblik.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 10-17u
zaterdag en zondag 13-17u

info(043) 601 63 94
www.streekmuseumvalkenburg.nl
locatieStreekmuseum Land van Valkenburg, Grotestraat Centrum 31
plaatsValkenburg a/d Geul (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl