Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 13 november 2005    Evangelie van 2005-11-13
 titelTilburgs Byzantijns Koor
beschrijvingHet Tilburgs Byzantijns Koor verzorgt op zondag 13 november de liturgie om 10.15u.

De viering in Tilburg vindt plaats in de kapel van het MSC-klooster, gelegen aan de Bredaseweg no. 204 (tegenover de watertoren). Bezoekers dienen bij de hoofdingang de trap op te gaan, waarna u vervolgens richting kapel wordt verwezen.

De dienst staat in het teken van onze dierbare overledenen en voorganger is pater Al, abt der Norbertijnen te Heeswijk-Dinther.

Zoals gebruikelijk zal tijdens de dienst de ikonostase (ikonenwand) zijn opgericht, sfeervol verlicht door kaarsen. De viering duurt ongeveer anderhalf uur, met na afloop weer koffiedrinken in de ontmoetingsruimte van MSC.

Tijdens het samenzijn bestaat de mogelijkheid kaarten te verkrijgen voor ons aanstaande kerstconcert, op zondag 18 december in de Tilburgse Muziekzaal (aanvang 20.30u.), tezamen met R.K. Koor Gasgothe en Fontys Dansacademie.
De entreeprijs bedraagt € 14,- voor volwassenen
en € 12,- voor kinderen (incl. koffie en garderobe).
Kaarten zijn ook te verkrijgen via R.K. Koor Gasgothe (013-5358690).

infowww.tilburgsbyzantijnskoor.nl
locatieKapel van het MSC-klooster
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl