Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 14 januari 2006    Evangelie van 2006-01-14
 titelChristenen één op Nationale Gebedsdag
beschrijvingOp zaterdag 14 januari 2006 vindt de 25e Nationale Gebedsdag plaats in zes steden. Met het thema ‘Eén!’ benadrukken de organiserende kerken en organisaties hun eenheid in Jezus Christus.

Deze eenheid wordt op de gebedsdag biddend vorm gegeven. Het programma wordt ingevuld door regionale werkgroepen waarin verschillende kerken vertegenwoordigd zijn. Op uiteenlopende manieren zal er samen worden gebeden voor politiek en samenleving, voor de kerk, Israël en de wereld.

De Nationale Gebedsdag vormt de landelijke afsluiting van de Week van Gebed van de Evangelische Alliantie. Alle christenen zijn welkom, ook zij die niet aan de gebedsweek hebben deelgenomen. De dag duurt van 10.30-16.00 uur. De toegang is gratis. De organisatoren hopen de kosten vanuit een collecte te dekken.

Op elke locatie is gelijktijdig een kindergebedsdag voor kinderen van 6-12 jaar met als thema ‘Wereldtaal’. Jongeren worden opgeroepen om hun eigen gebedssamenkomsten te beleggen. Ondersteunende materialen zijn te vinden op www.jongerengebedsdag.nl

Locaties
De zes steden zijn: Apeldoorn, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden en Zwolle. Voor het overzicht van locaties en routebeschrijvingen: www.nationalegebedsdag.nl of (0343) 513693.

info(0343) 513693
www.ea.nl
www.nationalegebedsdag.nl
www.jongerengebedsdag.nl
locatieZes locaties
plaatsApeldoorn etc (Gelderland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl