Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 4 oktober 2003    Evangelie van 2003-10-04
 titelCongres katholieke ouders
beschrijvingDe Nederlandse Katholieke vereniging van Ouders (NKO) houdt op zaterdag 4 oktober van 10.00 tot 16.30 uur het congres ‘Tussen school en thuis.....’ in Congrescentrum De Reehorst te Ede. Het congres is bedoeld voor alle ouders in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs die betrokken zijn bij het onderwijs aan hun kind(eren). Ook geïnteresseerde leraren, schoolleiders en schoolbestuurders zijn van harte welkom.

Centraal staat de relatie tussen school en ouders. Ard Nieuwenbroek opent het congres met de lezing ‘Het 10-miuntengesprek: ramp of kans?’. Hij gaat daarbij in op mogelijkheden voor ouders om het 10-minutengesprek positief te beïnvloeden. Elke ouder kan vervolgens een keuze maken uit de dertien workshops. Er zijn workshops voor zowel betrokken ouders in het basis- als in voortgezet onderwijs. Ook actieve ouders in de OR en MR zullen aan hun trekken komen.

infoArie van Rooijen of Maaike Meijer (070) 3282882.
locatieCongrescentrum De Reehorst
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl