Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerdonderdag 10 november 2005    Evangelie van 2005-11-10
 titelCursus communicatie in de pastoraat
beschrijvingWie interesse heeft om in het pastoraat actief te worden of zich op dat terrein verder wil bekwamen, kan bij het Universitair Pastoraal (Na-)vormingscentrum van de Katholieke Universiteit Leuven, het volgende vormingsinitiatief volgen.

Een gesprek van hart tot hart
Deze module van vier donderdagavonden focust op pastoraat in situaties waar gesproken communicatie (bijna) niet mogelijk is.

De sessies gaan door op:
Donderdag 10 november 2005: Communicatie met mensen met een verstandelijke handicap (Bea Maes, professor aan de faculteit psychologie en pedagogische wetenschappen, K.U.Leuven)
Donderdag 24 november 2005: Pastoraat bij mensen met een verstandelijke handicap (Antoon Vandeputte, diocesaan caritasmedewerker voor jeugd- en gehandicaptenzorg en medewerker Dienst voor Evangelisatie, Brugge)
Donderdag 8 december 2005: Doofheid in zicht (Marcel Broesterhuizen, professor aan de faculteit Godgeleerdheid, K.U.Leuven)
Donderdag 15 december 2005: Pastoraat bij het drama van dementie (Marinus van den Berg, pastor in verpleeghuis Antonius IJsselmonde te Rotterdam)

Telkens van 18u00 tot 20u00.
Plaats: H.-Geestcollege, Naamsestraat 40, 300 Leuven.
U kunt een of meerdere lezingen bijwonen of de hele module. Wie de hele module volgt, kan deelnemen aan de begeleide verwerking in kleine groep achteraf (van 20u15 tot 21u15), inclusief een broodjesmaaltijd.

Kostprijs: 5 per lezing of 50 voor de hele module.
Informatie en inschrijving voor 7 november 2005: Frieda Boeykens, tel. 016/328467, Frieda.Boeykens@theo.kuleuven.be

infoFrieda Boeykens
016/328467
Frieda.Boeykens@theo.kuleuven.be
locatieH.-Geestcollege, Naamsestraat 40
plaatsLeuven (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl