Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 december 2005    Evangelie van 2005-12-16
 titelKerstshow Ker-Rolls
beschrijvingOp 16, 17 en 18 december hoopt Kunst rolschaatsgroep de 'Ker-Rolls' uit Kerkdriel voor de 28e maal haar traditionele Kerstshow te presenteren.

Dit jaar heeft de show het thema 'De Drie Musketiers'.

Wat destijds als showtje begon voor ouders en leden, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar spektakel, vol glitter en glamour, choreografie, prachtige kostuums, decors en professionele verlichting.

De 'Ker-Rolls' hebben naam gekregen in binnen- en buitenland met hun kunst- en showwedstrijden, tevens door optredens met de showgroep op braderieën en andere festiviteiten.

De groep bestaat uit 70 leden van 5 tot 32 jaar.

info hannydevaan@hotmail.com
locatie
plaatsKerkdriel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl