Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 20 november 2005    Evangelie van 2005-11-20
 titelLeven is kiezen. Kiezen geeft leven
beschrijvingOp 20 november 2005 gaat in Torhout de volgende gezinsdag door van Gezinspastoraal bisdom Brugge. Er werd gekozen voor het thema ‘Leven is kiezen. Kiezen geeft leven’. Op deze dag zijn alle gezinnen, met of zonder kinderen, éénoudergezinnen, nieuw samengestelde gezinnen, ... welkom.

In de voormiddag schetst Ria Grommen, docente aan het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen, de mogelijkheden en de moeilijkheden bij het kiezen. Ze neemt de deelnemers mee in de zoektocht naar een nieuwe zelfstandigheid in verbondenheid. Zelf is ze moeder van grote kinderen en steunt zij op eigen levenservaring.

Voor de kinderen en de jongeren zijn er werkwinkels ‘kiezen’ aangepast aan de leeftijd. In de namiddag is er voor groot en klein een uitgewerkt en geanimeerd spelprogramma. Er wordt spelenderwijs overlegd met elkaar en keuzes gemaakt. Voor de allerkleinsten tot 5 jaar is er kinderopvang en animatie.

Wanneer: onthaal vanaf 09.30 uur, gezinsdag van 10 tot 16 uur
Waar: diocesaan centrum Groenhove, Torhout

infoVzw Gezinspastoraal bisdom Brugge
051/26 56 13
gezinspastoraal.brugge@skynet.be
www.gezinpastoraal.be/brugge
locatiediocesaan centrum Groenhove
plaatsTorhout (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl