Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzondag 23 oktober 2005    Evangelie van 2005-10-23
 titelStudiemiddag voor de Limburgse cantor
beschrijvingIn Kreato Hogeschool voor Muziek te Thorn wordt op zondag 23 oktober een studiemiddag gehouden voor de cantor, de voorzanger in de liturgie. Tijdens de middag wordt onder meer gesproken over de cantor als motor van de samenzang, het kerkelijke avondgebed (de vespers) in de vernieuwde liturgie en over het nieuw uitgebrachte Klein Getijdenboek.

De inleidingen worden verzorgd door vicaris mgr.dr. Th. Willemssen en kerkmusicus Gerard Sars. Onder leiding van hem worden tijdens de middag ook enkele psalmen, hymnen en liederen gezongen, die aan het eind van de bijeenkomst ten gehore worden gebracht tijdens een vesperviering in de Abdijkerk van Thorn.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Deelname kost € 10,- (inclusief koffie en vlaai)
Het Klein Getijdenboek is die dag verkrijgbaar voor € 10,-.

info nsgv@bisdom-roermond.nl
locatieKreato Hogeschool voor Muziek
plaatsThorn (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl