Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 t/m woensdag 15 februari 2006    Evangelie van 2006-02-11
 titelRome Bedevaart voor jongeren
beschrijvingPelgrimstocht naar Rome, speciaal voor jongeren, met de familie van Sint Jan.

Hij kwam naar Keulen voor de WJD, ga mee naar Rome om hem te bedanken!

  • Ben je tussen de 18 en de 30?
  • Wil je met ons de Paus in Rome ontmoeten?

Dan nodigen wij je uit om met ons mee te gaan op deze pelgrimstocht naar Rome. We verwachten meer dan 1500 pelgrims! Ga mee om aan onze paus Benedictus XVI te laten zien hoe belangrijk hij voor ons is en hoeveel we aan hem en de Kerk gehecht zijn!

Internationaal
Na het voorprogramma met onze Nederlandse groep sluiten wij ons aan bij het speciale internationale jongerenprogramma: om samen met broeders en zusters, met meer dan 350 jongeren uit verschillende delen van de wereld de sfeer van de Wereldjongerendagen opnieuw te proeven. Wees maar niet bang, de hoogtepunten van het algemene programma zullen we niet missen! We zullen bij het graf van Johannes-Paulus II gaan bidden en een audiëntie met onze nieuwe paus meemaken.

Organisatie
Deze pelgrimstocht wordt georganiseerd door de broeders van Sint Jan in Nederland, in samenwerking met de internationale Familie van Sint Jan.

Het aantal plaatsen is beperkt!

info(070) 345 93 34
rome2006@stjan.org
www.rome2006.stjan.org
organisatieCongregatie van Sint Jan
locatie
plaatsRome
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl