Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 15 oktober 2005    Evangelie van 2005-10-15
 titelDiakenwijding Bisdom Groningen
beschrijvingOp zaterdag 15 oktober zal bisschop W.J. Eijk in de kerk van de H.H. Bonifatius en gezellen (Bonifatiusplein 20) twee priesterkandidaten voor het bisdom Groningen tot diaken wijden. De plechtige eucharistieviering waarin de diakenwijdingen plaatsvinden begint om 11.00u.

De wijdeling John de Zwart (31), afkomstig uit Friesland, ontving zijn priesteropleiding aan het Ariënskonvikt te Utrecht. De andere wijdeling Glenn ter Veer (28 jaar), geboren en getogen in Drenthe, studeerde aan het grootseminarie Rolduc in Kerkrade.

Muzikale medewerking wordt o.a. verleend door de Bonifatiuscantorij o.l.v. mw. H. van den Berg. De vaste gezangen in deze eucharistieviering zijn uit de missa brevis in C van Ch. Gounod.

infowww.bisdomgroningen.nl
organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieH.H. Bonifatius en gezellen, Bonifatiusplein 20
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl