Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 25 oktober 2005    Evangelie van 2005-10-25
 titelSnuffelavond rond katholiek geloof
beschrijvingVragen over de Kerk die u altijd al had willen stellen
Bisdom Roermond organiseert snuffelavonden rond katholiek geloof

Veel mensen zijn bezig met geloofs- en zinvragen. Ook katholieken blijken heel veel vragen over hun eigen geloof te hebben. Speciaal voor iedereen die voorzichtig kennis wil maken met dit geloof organiseert het bisdom Roermond zogeheten snuffelavonden.

Hulpbisschop Everard de Jong laat de deelnemers 'snuffelen' aan de belangrijkste grondslagen van het christendom. Alle vragen die u altijd al over de Kerk had willen stellen, kunnen dan aan de hulpbisschop worden voorgelegd.

De avonden zijn bedoeld als een eerste opstap naar het uitgebreide cursus- en vormingsaanbod van het bisdom, voor mensen die zich verder willen verdiepen in bepaalde onderwerpen, maar verplichten tot niets.

De eerste snuffelavond vindt plaats op dinsdag 25 oktober om 20.00 uur in Horst en is bedoeld voor mensen uit de regio Noord-Limburg. In januari en april volgen soortgelijke bijeenkomsten in Roermond en Sittard voor mensen in de regio's Midden- en Zuid-Limburg.

Deelname aan de avonden is gratis.

Aanmelden kan via telefoonnummer
(0475) 386803
of per e-mail r.kwakman@bisdom-roermond.nl

info(0475) 386803
r.kwakman@bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsHorst (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl