Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 29 september 2005    Evangelie van 2005-09-29
 titelCursusjaar Thomas a Kempis Leerhuis
beschrijvingIn het Thomas a Kempis Leerhuis vinden komend seizoen diverse cursussen plaats en hebben ook de jongeren en tieners weer een afwisselend programma.

Nieuw cursusjaar met JUBILEUM-PROGRAMMA

Het Johannes-evangelie: het Evangelie van Johannes voert ons naar de intimiteit van het leven van Jezus. Men noemt het ook wel het 'mystieke' Evangelie.
Start: 7 september 19.30

Katechismus van de Katholieke Kerk: voor wie nieuwsgierig is naar de leer van de Kerk onder leiding van voortreffelijke docenten.
Start: 29 september 19.30

Kerk en publieke ruimte: voor wie actief is in politiek, vakbeweging, bestuur van maatschappelijke organisaties of kerkelijk betrokken bij caritas of diaconie is dit een topper. Prof.Dr.E.Kimman laat u kennis maken met de sociale leer van de Kerk. Start: 26 september 19.30.
Christelijke Spiritualiteit: Mgr.Dr.P.A.G.Rentinck bespreekt de eerste Kerkvaders, een bron van inspiratie.
Start: 17 oktober 19.30

Kind en Bijbel: in vier ochtenden bieden bekwame docenten moeders of oma's een handreiking aan, om op een vaardige manier bijbelverhalen met kinderen te lezen en te bespreken.
Start: 8 november 9.30

info(030) 6971445
www.leerhuis.nl
locatieThomas a Kempis leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl