Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 18 september t/m zondag 13 november 2005    Evangelie van 2005-09-18
 titelGehuld in Waardigheid
beschrijvingIn het Missiemuseum Steyl is van 18 september t/m 13 november 2005 de expositie Gehuld in Waardigheid te bezoeken. De kleurrijke verscheidenheid van kleding in Ghana staat in deze expositie centraal. Zo ziet u prachtige geweven Kente, de met kalabasstempels bedrukte Adinkradoeken, noord-Ghanese smockstyle en prachtige waxprintkleding.

Onderdeel van de expositie vormt het fotografisch drieluik van de Amsterdamse fotograaf Robert Rizzo. Hij portretteerde o.a. Ewe-chiefs, maar ook Ghanese emigranten in de Bijlmer en hun familieleden in Ghana. Het inleefatelier Akwaaba Ghana voor het basionderwijs en drie lezingen in de reeks Ghana Mozaïek completeren het programma.

De expositie wordt officieel geopend op zondag 25 september om 15.00uur. Het koor Kwimba Zabula o.l.v. de Angolese dirigent Boaventura Goveia zal de opening muzikaal opluisteren.

Nadere informatie over het programma en de openingstijden:
(077) 3261499
www.ganaGhana.nl

info(077) 3261499
www.ganaGhana.nl
locatieMissiemuseum Steyl, Michaëlstraat 7
plaatsSteyl-Tegelen (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl