Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 11 september 2005    Evangelie van 2005-09-11
 titelTilburgs Byzantijns Koor
beschrijvingHet Tilburgs Byzantijns Koor verzorgt op zondag 11 september om 10.15 uur de liturgie volgens de Slavisch-Byzantijnse ritus.

Lokatie in Tilburg is de monumentale kapel van het MSC-klooster, gelegen aan de Bredaseweg no. 204 (tegenover de watertoren).

Onze jubileumliturgie, welke vorig jaar vanwege ons 60-jarig jubileum is ingestudeerd, staat deze zondag op het programma.

Zoals gebruikelijk zal ook de ikonostase (ikonenwand) van het koor zijn opgericht. De viering duurt zo'n anderhalf uur, waarna na afloop weer koffiedrinken is in de ontmoetingsruimte van het klooster.

Om bij de kapel van het MSC-kloosterte komen, moet u bij de
hoofdingang de trap op, waarna u vervolgens naar de kapel wordt verwezen.

Geïnteresseerde zangers zijn altijd welkom om vrijblijvend een repetitie mee te maken. Meer over het koor is te vinden op www.tilburgsbyzantijnskoor.nl .

infowww.tilburgsbyzantijnskoor.nl
locatiekapel van het MSC-klooster, Bredaseweg 204
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl