Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 21 t/m vrijdag 25 november 2005    Evangelie van 2005-11-21
 titelRetraite voor priesters en diakens
beschrijvingVan maandag 21 november (10u) tot vrijdag 25 november (14u) wordt er inde abdij van Postel een retraite voor priesters en diakens gehouden.

Predikant is E.P Patrick Lens (dominicaan). Hij houdt dagelijks twee inleidingen.

Thema : “Wegen van Gods genezende kracht tot nieuw leven.”

Priesters en diakens staan in dienst van het geluk van anderen, maar zelf hebben ze ook nood aan leven en geluk. Soms vechten we met ontmoediging in de pastoraal en worden we gekwetst in onze eigen roeping. Maar God bereidt door de moeilijkheden heen een nieuwe weg en brengt genezing. In deze retraite zoeken we samen de weg ten leven die God ons bereidt.

Onkosten : € 165
(excl. lakens : mee te brengen of te huur aan € 7,50)

infoGastenpaters Abdij van Postel
014/37 81 21
gastenkwartier@abdijpostel.be
locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl