Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 31 juli t/m dinsdag 8 augustus 2006    Evangelie van 2006-07-31
 titelOp weg naar nieuwe perspectieven
beschrijvingEen pelgrimstocht door de Franse Morvan; franciscaans en Europees voor jongeren van 18 - 35 jaar.

Nog steeds is het de geest van Clara en Franciscus - hun vreugde, hun liefde en hun eenvoud - die een grote beweging in de wereld blijft bezielen. Een beweging die de vrede van Christus en het evangelie uitdraagt in de schoot van een wereld die volop 'on the move' is.
Van 31 juli tot en met 5 augustus trekken franciscanen en jongeren uit Frankrijk, Nederland, België, Slowakije, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Slovenië, Kroatië en Engeland op naar het Bourgondische stadje Vezelay. Daar viert men van 5 tot en met 8 augustus een feest van ontmoeting, uitwisseling en vreugdevol christenzijn.

Onderweg en in Vezelay - met zijn prachtige eeuwenoude romaanse kathedraal - praat men over de nieuwe perspectieven die het oude Europa goed gebruiken kan. Perspectieven die in het eeuwig jonge evangelie oplichten.

Prijs: € 150,- voor studenten en uitkeringsgerechtigden en € 200,- voor mensen met een eigen inkomen.

N.B.: het is ook mogelijk alleen aan de vier dagen in Vezelay mee te doen (€ 70,- of € 100,-)

info(0412) 465770 Vraag naar broeder Fer, Wim of Sjoerd
fjwmegen@hetnet.nl
organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieDe Morvan, Bourgondië
plaatsVezelay (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl