Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 30 oktober    Evangelie van 2024-10-30
 titelBedevaart Hilversum naar Heiloo
beschrijving

Op woensdag 30 oktober 2024 is de jaarlijkse bedevaart van de parochies te Hilversum. Dit jaar gaan we met de bus naar Heiloo. De posters, flyers en inschrijfformulieren liggen in de kerken. Een aantal jongeren hebben gevraagd of op 30 oktober een programma speciaal voor jongeren kan worden georganiseerd. Diaken Wim Balk en Manuella Patros gaan dat organiseren met een aantal van deze jongeren en hun ouders.

Iedere jongere in het dekenaat kan zich aanmelden voor het jongerenprogramma op 30 oktober. Stuur een mailtje naar diaken Wim Balk ( diakenwimbalk@upcmail.nl ) en Manuella Patros ( orian_alaa@hotmail.com ). Manuella is één van de jongeren die graag mee gaat en ze helpt bij de organisatie voor het jongerenprogramma.

Samen maken we een inhoudelijk en leuk programma voor die woensdag in de herfstvakantie.

info

diaken Wim Balk
diakenwimbalk@upcmail.nl

Manuella Patros
orian_alaa@hotmail.com

www.vitus.nl/blog/bedevaart-heiloo-jongerenprogramma

locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl