Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 25 juni 2005    Evangelie van 2005-06-25
 titelSchrijven, interview en redactie
beschrijvingGa je verslag doen van de Wereldjongerendagen en kan je schrijfvaardigheid wel een impuls gebruiken? Wil je weten hoe je een goed interview geeft of zelf afneemt? Of wat je moet doen zodat de media jouw initiatief oppikken?

Op 18 en 25 juni biedt Duc in Altum in Utrecht twee journalistieke seminars aan: een perfecte stoomcursus waarvan je in de communicatie rondom de WJD veel profijt zult hebben.

De seminar ’Omgaan met de pers’ heeft op 18 juni Jan-Willem Wits, hoofd Pers en Communicatie van de Rooms Katholieke Kerk, als gastspreker Onder begeleiding van professionals uit het werkveld leren de deelnemers aan de seminar onder meer hoe en wanneer je welke media kunt benaderen, hoe je een aantrekkelijk persbericht schrijft en hoe je in een interview de pers effectief te woord staat.

Op 25 juni treedt Ed Arons, hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad, op als cursusleider bij de seminar ’Schrijven, interview en redactie!’. In de seminar komt onder meer aan bod aan welke eisen een tekst moet voldoen, hoe je een goed artikel schrijft en hoe je een interview voorbereidt en uitwerkt.

Beide seminars worden gehouden in het Thomas à Kempisleerhuis aan de Broerstraat 12 in Utrecht en duren van 9.15 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 35 euro voor studenten en 50 euro voor werkenden. Aanmelding door het insturen van het antwoordkaartje op de folder. De folder kun je op www.wjd.nl downloaden of aanvragen bij:

Duc in Altum
Prins Karelstraat 100
5701 VM Helmond

De seminars worden verzorgd door Duc in Altum. Duc in Altum verzorgt opleidingen binnen het katholiek werkveld. Sinds 2003 verzorgt Duc in Altum de opleiding tot vrijwilliger in het katholiek jongerenwerk met goedkeuring van de Nederlandse bisschoppen. In 2005 is Duc in Altum begonnen om ook seminars aan te bieden voor communicators van het katholieke geloof.

infowww.wjd.nl ~ agenda
locatieThomas à Kempisleerhuis, Broerstraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl