Vandaag is donderdag 8 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 10 september    Evangelie van 2024-09-10
begintijd19:30 uur
 titelDe spiritualiteit van Frans van der Lugt
beschrijving

Op dinsdag 10 september 2024 vanaf 19.30 uur zal pater Jan Stuyt SJ in de pastorie van de Krijtberg te Amsterdam spreken over de spiritualiteit van Frans van der Lugt.

Jan Stuyt neemt je mee in het leven van de vermoorde jezuïet Van der Lugt: een man die zich tot het uiterste inzette voor waar hij in geloofde. Uit welke inspiratie leefde pater Frans? Bouwstenen van zijn spiritualiteit: gebedservaringen als jongen, aarzelingen in de opleiding als jezuïet, de keuze voor ‘luisteren naar de ander en de Ander’ als leidraad van zijn leven als priester.

  • Kosten: een vrijwillige bijdrage
  • aanmelden per e-mail

info

koster@krijtberg.nl
www.krijtberg.nl

locatieDe Krijtberg, Singel 446
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl