Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 27 t/m maandag 30 december    Evangelie van 2024-12-27
begintijd18:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelTerugblik retraite
beschrijving

Wil je in deze vaak hectische periode tijd maken om terug te blikken op het voorbije jaar of op een voorbije periode? Wil je graag met hoofd én hart kijken en luisteren naar wat wezenlijk is in je leven?

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar bieden we jou de stilte en de schoonheid van de abdij en haar omgeving aan om zowel individueel als samen met de groep stil te vallen. Je krijgt opdrachten, reflectievragen, inspirerende Bijbelteksten of filmfragmenten. Je zoekt de stilte op voor de verwerking. Elke dag is er uitwisseling met andere deelnemers en krijg je inspiratie door hun kijk of levenservaring. Ben je graag actief met potlood, verf of ander materiaal, dan kun je in de stilte ook zo aan de slag. Er is ook ruimte voor geestelijke begeleiding indien je dit wenst.

Sommige programmaonderdelen verlopen in stilte, andere niet. Bij de maaltijden wordt niet gepraat: er is achtergrondmuziek of gewoon stilte. Wie wenst kan na de avondbezinning een rustig gesprek voeren bij een drankje. Blijf je liever in de stilte, dan kan dit ook.
Laat je deze dagen inspireren door Ignatius van Loyola! Durf te vertrouwen dat je door deze geestelijke oefeningen tot goede keuzes komt op de weg die na Nieuwjaar voor je ligt!

info

+32 92265223

activiteiten@oudeabdij.be

www.oudeabdij.be

organisatieOude Abdij Drongen
locatie27 Drongenplein
plaatsDrongen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl