Vandaag is woensdag 26 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 29 juni    Evangelie van 2024-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd11:00 uur
 titelFamiliedag Nicolaaskerk
beschrijving

Op zaterdag 29 juni 2024 (start 11u) organiseren wij weer een Familiedag in de Nicolaaskerk (Purmerend). IEDEREEN (alle leeftijden) is hierbij welkom, wij horen immers allemaal bij de Familie in Christus. Het zal tevens de laatste Familieviering zijn voor de zomerstop. Dus kom erbij!

Er zal een leerzame catechese worden gegeven. Het onderwerp is hoe ‘yoga’ tegenwoordig is ingeburgerd in onze maatschappij. Yoga klasjes op de sportschool, yoga-levenstijl winkels, boeddha beeldjes in huis en posters in tuin. Maar hoeveel weten we nu echt van yoga? Edwin zal uitleggen waarom het aan populariteit wint, welke (geestelijke) gevaren hierachter schuilen, wat de katholieke geloofsleer hierover zegt en welke (katholieke) alternatieven wij hebben binnen ons geloof. Hierbij zal hij ook spreken uit eigen ervaring en waarom hij het heeft afgezworen.

Voor kinderen is er een apart programma en ook zij zullen een leuk thema behandelen. Aansluitend vindt de Eucharistieviering plaats, gevolgd door een samenkomst met koffie, thee en lekkernijen (neem een klein lekkernij mee als je wilt, hartig of zoet).

Programma
11.00 uur - Volwassen Catechese en apart Kinderprogramma
12.00 uur - Eucharistieviering
13.00 uur - Koffie/ thee en hapjes
14.00 uur - einde

Geïnteresseerd? Kom dan langs op zaterdag 29 juni.
Opgeven is niet nodig, de deur staat voor jullie open.
Wees welkom. Gods zegen!

info

www.parochiemariamoedervangod.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieSint-Nicolaaskerk, Kaasmarkt 15
plaatsPurmerend (Noord-Holland)
postcode14
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl