Vandaag is woensdag 26 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 9 juni    Evangelie van 2024-06-09
(Vaderdag (B))
begintijd10:00 uur
 titelSacramentsprocessie Heugem Maastricht
beschrijving

Zondag 9 juni 2024 zal, na de Eucharistieviering van 9.30 uur bij goede weersomstandigheden, de processie door onze wijk trekken. Buiten de gebruikelijke deelname vanuit de gemeenschap Heugem/Randwyck zoals CV. de Waterratte, CV. De Kikkers en Dragersgilde Walburga zullen hun opwachting maken. Harmonie St. Michaël zal voor de muzikale klanken zorgen.

Aan de bewoners van de route een vriendelijk verzoek om tijdens de processie de weg autovrij te houden, versieringen aan te brengen als ook door het uithangen van de vlaggen! Processieroute: Kerk - Heugemer Pastoorsstraat - Heugemerstraat - Heugemer Kerkstraat - St. Michaëlsweg - Heugemer Molenstraat - Heugemerstraat (kruising Heugemerstraats / Oude Maasstraat rustaltaar) -Termileslaan - Lochterstraat - Heugemerstraat - Heugemer Pastoorsstraat - met `n korte afsluiting in de kerk. Tijdens de processie zijn de bushaltes, Heugemerstraat, Termileslaan en Wardehofplein buiten gebruik.

info

www.parochieheugem.nl

locatieParochie van de Heilige Michaël, Heugemer Pastoorstraat 15
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl