Vandaag is woensdag 26 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 29 juni    Evangelie van 2024-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd13:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelLedenbijeenkomst Pro Petri Sede - Bisdom Gent
beschrijving

De afdeling Bisdom Gent van Pro Petri Sede organiseert op zaterdag 29 juni 2024, in de namiddag, haar negende ledenbijeenkomst. En u mag gerust uw vrienden meebrengen. Zij zijn eveneens van harte welkom.

Wij zijn in ieder geval verheugd en vereerd om de heer Tony Van Parys, oud Volksvertegenwoordiger en voormalig Minister van Justitie te verwelkomen op onze jaarlijkse ledendag. Hij snijdt een thema aan, dat ons allemaal wel eens kopzorgen oplevert.

Zeker bij Justitie, waar begrippen zoals recht en rechtvaardigheid wel eens met elkaar botsen. En we hebben in het programma ook een kwinkslag naar Alfons Janssens, oud-zoeaaf van Sint-Niklaas.

De lezing vindt plaats in Huis Janssens, genoemd naar Zoeaaf Alfons Janssens. Daarom dat wij u een gegidst bezoek aanbieden, waar hijzelf en zijn familie worden belicht. Een unieke kans om deze persoon te ontdekken.

Programma
13.30 uur - onthaal & koffie Huize Janssens (Zamanstraat 49 te 9100 Sint-Niklaas)
14.00 uur - bezoek aan Huis Janssens - curiosum met gids
15.00 uur - Lezing door Tony Van Parys.
16.00 uur - korte pauze, met nadien vragen uit het publiek
16.30 uur - vertrek naar de Sint-Nicolaaskerk
17.00 uur - Eucharistie
18.30 uur - vriendschapsmaaltijd in ‘Huyze Sorgvliet’ (Kleine Peperstraat 19)

info

new.propetrisede.org/event/29-juni-2024-ledendag-pps-gent

locatieHuis Janssens, Zamanstraat 49
plaatsSint-Niklaas (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl