Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 11 t/m dinsdag 14 juni 2005    Evangelie van 2005-06-11
 titelBedevaart naar Beauraing
beschrijvingVierdaagse bedevaarten van NBC Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch vindt plaats van 11 - 14 juni. Met begeleiding van een priester, arts, verpleegkundige, en het Nederlandse Rode Kruis. Een dagbedevaarten is op 12 juni. Diverse opstapplaatsen in het bisdom.

Het Nederlands Beauraing Comité ”Pro Maria”, een organisatie van vrijwilligers, organiseert al meer dan 55 jaar verzorgings- en dagbedevaarten naar Beauraing, een plaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen, 20 km ten zuiden van Dinant.

Na meerdere verschijningen van Maria, meer dan 70 jaar geleden, werd Beauraing niet alleen vanuit België, maar ook vanuit omringende landen een drukbezochte bedevaartplaats. Aan de vierdaagse verzorgingsbedevaarten, die door onze vereniging worden georganiseerd kunnen zieken, gehandicapten, en ouderen deelnemen. De verzorgingsbedevaarten, die het Beauraing Comité organiseert, worden voortdurend begeleid door een priester, arts, verpleegkundige(n) en het Nederlandse Rode Kruis. Zij allen verlenen hun diensten op vrijwillige basis. Door de intensieve begeleiding stellen wij zieken, ouderen en gehandicapten in de gelegenheid, deel te nemen aan een reis, waarnaar door deze mensen het gehele jaar wordt uitgezien.

info(0497) 682296
locatieMariaoord
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl