Vandaag is zaterdag 29 juni
Heilige Petrus en Paulus
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 7 maart    Evangelie van 2024-03-07
begintijd15:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelOnline meeting voor pastorale teams
beschrijving

Op donderdagmiddag 7 maart is er voor pastorale teams een online bijeenkomst met informatie over het “Kom en zie-jaar”. De online meeting is gepland van 15.30 tot 16.30 uur. De Teams-link wordt toegestuurd.

in een brief aan priesters, diakens en pastoraal werkers in de parochies in het bisdom nodigt rector Walter Broeders van Vronesteyn hen hier van harte voor uit.

“We hopen dat jullie uit kunnen zien naar deelnemers voor dit onderscheidingsjaar, omdat we zien hoe belangrijk het jaar voor de deelnemers en voor Vronesteyn is”, schrijft hij. Vronesteyn heeft daarom graag meer informatie over “Kom en zie”. De vraag is om minimaal met één teamlid mee te doen (meer mag).

“Kom en zie” is het onderscheidingsjaar voor mannen die nadenken over hun roeping en daarbij ook de mogelijkheid van het priesterschap of diaconaat openhouden. Een zestal mannen neemt er nu aan deel.

info
organisatieBisdom Rotterdam
locatieOnline
plaatsNederland
bisdomRotterdam
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl