Vandaag is zondag 30 juni  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 1 maart    Evangelie van 2024-03-01
begintijd15:00 uur
 titelWereldgebedsdag “Draag elkaar in liefde”
beschrijving

Wereldgebedsdag “Draag elkaar in liefde”
Geïnspireerd door de vrouwen van Palestina

Ieder jaar gaat op de eerste vrijdag in maart het gebed opnieuw de wereld rond. Honderdduizenden mensen voelen zich, in de 173 landen die meedoen aan de viering van Wereldgebedsdag, door gebed verenigd en bemoedigd.

Dit jaar komen we -georganiseerd door ZijActief kring Heuvelland- samen op vrijdag 1 maart 2024 om 15.00 uur in de Rectoraatskerk van Klooster Wittem, Wittemerallee 34.

Na afloop van de viering is er een gezellige bijeenkomst met koffie/thee.

Ook worden er heerlijke wafels verkocht. De opbrengst van de wafelverkoop gaat voor 100% naar het goede doel STAR MOUNTAIN: Een trainingscentrum vlakbij Ramallah voor Kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

info
locatieRectoraatskerk, Klooster Wittem, Wittemerallee 34
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl