Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 4 januari    Evangelie van 2024-01-04
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelDe Grote Kerstfilm - Driekoningen
beschrijving

Door een gat in de tijd belanden de Driekoningen in 2023. Ze komen in de tuin van de 12-jarige Mintaka terecht, die besluit hen te gaan helpen om terug te keren naar hun eigen tijd.

De film ‘De Grote Kerstfilm: het verhaal van de Driekoningen’ is op donderdag 4 januari gratis te bekijken op Duinendaal 2 te Boxtel.

In de film spelen Tygo Gernandt, Kim-Lian van der Meij,Teun Peters, Jostje Huisman, Rik van de Westelaken en Jeroen Kijk in de Vegte een rol.

Opgeven mag via info@heilighartparochie.nl

info

info@heilighartparochie.nl
www.heilighartparochie.nl

locatiePastorie, Duinendaal 2
plaatsBoxtel (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl