Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervanaf woensdag 10 januari    Evangelie van 2024-01-10
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelAlphacursus Nijmegen
beschrijving

10 januari begint de alphacursus met een kennismakingsavond om 20.00 uur in de pastorie aan de Berg en Dalseweg 40. Het thema is: Het christelijk geloof: saai, onwaar en achterhaald? Of juist sprankelend, waar, en helemaal voor deze tijd?

Alpha bestaat uit een serie van 10 avonden waarin de essentie van het christelijk geloof wordt gepresenteerd. Alpha is bestemd voor mensen in allerlei situaties van niet-gelovigen en half-gelovigen tot mensen die hun geloof willen verdiepen. Het vindt plaats in een gezellige sfeer en in volledige vrijheid. Na een maaltijd is er een inleiding waarna we samen praten over het onderwerp.

De eerste avond is een kennismakingsavond. De daaropvolgende avonden beginnen met een maaltijd om 18.45 uur.

Informatie en aanmelden? keesjansen84@gmail.com

Datum: 10 januari 2024, en de 10 volgende woensdagen
Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur

info

keesjansen84@gmail.com

locatiePastorie Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 50
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl