Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 18 juni 2005    Evangelie van 2005-06-18
 titelDag voor het Leven
beschrijvingStichting Recht Zonder Onderscheid organiseert op zaterdag 18 juni de Dag van het Leven. Tevens wordt Weleerwaarde pater J. Koopman S.S.S. herdacht. Tijdens de Eucharistieviering zal kardinaal Simonis celebreren.

De dag begint met een H. Mis door Kardinaal Simonis om 11.00 uur in de Cenakelkerk in de Heilig Landstichting. De voordracht na de lunch is door de priester Josef Fleddermann, verantwoordelijke voor het apostolaat 'Moeder van Barmhartigheid' in Duitsland. Het thema is Eucharistie en Leven.

Programma
11.00 uur Plechtige Eucharistieviering in de Cenakelkerk
12.30 uur Lunchpauze in de zaal van Casa Nova
13.30 uur Lezing over het leven
15.30 uur Sluiting in de kapel

Vriendelijk verzoeken wij om opgave via een kaartje of per telefoon.

infoStichting Recht Zonder Onderscheid
Frans van Winden
f.van.winden@freeler.nl
(024) 3221425
locatieCasa Nova
plaatsHeilig Landstichting (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl