Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 27 mei 2005    Evangelie van 2005-05-27
 titelWensconcert 2005
beschrijvingOp vrijdag 27 mei a.s. wordt op het beroemde Steinmeyer-orgel in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn een wensconcert gegeven door Simon Stelling. Dit concert heeft inmiddels al een bijzonder plekje bij de liefhebbers van orgelmuziek gekregen omdat u zelf het programma kunt samenstellen.

Voor aanvang van het concert kunnen de bezoekers een aantal keuzes maken uit ca. 30 bekende en minder bekende composities uit 250 jaar muzikale hoogtepunten. Aan de hand van de dan opgegeven wensen wordt het programma ter plekke gevormd en nog door Simon toegelicht. Hoe verrassend deze ”last minute” programmering uit de bus gaat komen ligt dus geheel in handen van de bezoekers! Afgesloten wordt met een improvisatie op een door het publiek op te geven thema.

Het belooft een interessante avond te worden! U vindt de Adventskerk in de Julianastraat 69 te Alphen aan den Rijn.
Het concert begint om 20.15 uur, toegang € 5,-- (kinderen tot 12 jaar).

info(0172) 493394
www.orgelcommissiealphen.tk
locatieAdventskerk, Julianastraat 69
plaatsAlphen aan den Rijn (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl