Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 5 juni 2005    Evangelie van 2005-06-05
 titelStille Dag in Godsheide
beschrijvingBezinningscentrum Godsheide te Hasselt organiseert Stille zondag in ‘Godsheide’, een dag van rust en gebed

U verlangt eens een dag helemaal voor uzelf te hebben? Een dag zonder verplichtingen, zonder uw gewone beslommeringen, een dag waarop niets hoeft? Een dag om tot rust te komen, tot uzelf en de diepere Grond die u draagt?

Het bezinningscentrum ‘Godsheide’ is één zondag per maand vrij voor gasten die deze dag in stilte willen doorbrengen. U kunt er een kamer krijgen, genieten van de tuin, gebruik maken van de gebedsruimten en van de bibliotheek.
Er is geen programma, u brengt de dag door zoals u dat zelf wilt. Wel zal iemand van het team van ‘Godsheide’ om 10 uur, kort, enkele impulsen geven, maar u bent helemaal vrij om al dan niet op dit aanbod in te gaan. Om 11.45 uur kunt u deelnemen aan de eucharistieviering en om 16.00 uur is er een kort gebed. Verlangt u een persoonlijk gesprek, dan kunt u terecht bij iemand van het centrum.

U mag zelf uw picknick meebrengen. U kunt ’s middags ook een broodmaaltijd of een warme maaltijd krijgen (graag vooraf inschrijven). Het middagmaal is in stilte. Bij het vieruurtje (om 16.15 uur) is er kans tot ontmoeting en gesprek. Vooraf inschrijven voor deze dag is niet nodig, tenzij voor het middagmaal.

Datum: 5 juni 2005 (9.30u - 16.30u)

infoBezinningscentrum ‘Godsheide’,
011/278420
info@bezinningscentrumgodsheide.be www.bezinningscentrumgodsheide.be
locatieBezinningscentrum Godsheide, Brugbemdenstraat 1
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl