Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 21 mei 2005    Evangelie van 2005-05-21
 titelHistorische rondwandeling RonDom
beschrijvingVanwege 2000 jaar Domplein is er 21 mei 2005 een historische rondwandeling rond het Domplein.

Het onderwerp van deze rondwandeling is de geschiedenis van het Domplein. Vanaf april verzorgt RonDom deze rondwandeling iedere 3e zaterdag van de maand om 14.00 uur. De eerstkomende ronwandeling 2000 jaar Domplein vindt plaats op zaterdag 21 mei om 14.00 uur vanuit RonDom. Verzamelen om 13.45 uur in RonDom, Domplein 9.

Deelnemers worden ontvangen met koffie, thee en een dvd in RonDom. Aan de hand van visuele reconstructies op de DVD 2000 jaar Domplein, krijgt u een goede indruk van de bebouwingen op het Domplein sinds de Romeinse tijd. Vervolgens neemt een deskundige gids u mee langs diverse locaties op en rond het Domplein, waar restanten van 200 jaar Utrechtse geschiedenis nog zichtbaar zijn.

Duur rondwandeling: 1,5 uur. (Eventueel ook in verkorte versie mogelijk op aanvraag)
Minimum aantal deelnemers aan een rondwandeling: 5

Kosten (inclusief koffie, thee en video):
€ 8,50 voor volwassenen
€ 6,00 voor kinderen.

Reserveren is noodzakelijk!

info(030) 233 3036
www.holland.com/utrechtstad/ nl/alginfo/praktinfo/rondom.html
locatieRonDom, Domplein 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl