Vandaag is dinsdag 17 september
Prinsjesdag / Heilige Lambertus
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 16 september 2023    Evangelie van 2023-09-16
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKloosterpad Velp
beschrijving

Zou jij wel eens een klooster van binnen willen zien? Willen lunchen in het oudste kapucijnenklooster van Nederland? Onder leiding van een gids het Brabantse vestingstadje Grave willen ontdekken? En meer willen weten over het kloosterleven en pelgrimeren in Brabant?

Zaterdag 16 september 2023 is er de mogelijkheid deel te nemen aan een kloosterrondwandeling in Velp (NB). Deelnemers krijgen een rondleiding door het Emmausklooster gevolgd door een uitgebreide kloosterlunch. De middag lopen we de kloosterrondwandeling (onderdeel van Ons Kloosterpad) van ongeveer 8 kilometer. We komen onder andere door het vestingstadje Grave. We sluiten de dag af met een abdijbiertje.

Programma
Deelnemers worden om 10.00 uur verwelkomt met koffie en/of thee in het Emmausklooster, Basilius van Bruggelaan 4 in Velp (NB), voor een dagprogramma dat tot ongeveer 17.00 uur duurt.

Wil jij deelnemen aan de kloosterrondwandeling? Meld je dan aan door vóór 13 september een e-mail te sturen aan emmausklooster@gmail.com o.v.v. ‘kloosterrondwandeling’. Meer informatie is te vinden op de website van Ons Kloosterpad. Hier vind je ook andere activiteiten die deze nazomer plaatsvinden op Ons Kloosterpad.

info

emmausklooster@gmail.com
www.onskloosterpad.nl/nazomeren-op-ons-kloosterpad

locatieEmmausklooster, Basilius van Bruggelaan 4
plaatsVelp (Noord-Brabant)
postcode68
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl