Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 juni 2005    Evangelie van 2005-06-18
 titelJonggehuwdendag Den Bosch
beschrijvingOp zaterdag 18 juni vindt in het Bisdom Den Bosch de eerste jonggehuwdendag plaats. Samen als echtpaar gaan we op de jonggehuwdendag uitvinden hoe wij liefde ervaren en hoe we nog meer de liefde kunnen beleven, wat we kunnen doen om onze liefde sprankelend en fris, diep en eerlijk, warm en veelbelovend te houden en welke rol God daarin voor ons wil spelen.

Het thema van deze dag zal zijn

De taal van de liefde

Er is veel tijd voor verdieping van je huwelijk in de vorm van een inleiding, een keuze-workshop en echtparen- en gezinstijd. We sluiten af met een gezamenlijke Eucharistieviering.

Gezelligheid en ontspanning zijn dé kenmerken van de dag. Natuurlijk is er een apart kinderprogramma met de mogelijkheid voor jullie kind(eren) om een middagslaapje te houden. Elk katholiek echtpaar uit het Bisdom dat 0-8 jaar getrouwd is, is van harte welkom.
Let wel op want er is vanwege de locatie een maximum aantal deelnemers van 60. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

De dag is opgezet door de dienst ‘huwelijk en gezin’ van het bisdom en valt onder de verantwoordelijkheid van Ilona Langendonck-Korving. Zij zal samen met haar echtgenoot Pieter de dag coördineren (samen behoren ze tot de jonggehuwden).

Voor opgave en meer informatie kunt u bij haar terecht: ilangendonck@bisdomdenbosch.nl of onder nummer 073-6125488.

info(073)6125488
ilangendonck@bisdomdenbosch.nl
organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl