Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf zaterdag 23 april 2005    Evangelie van 2005-04-23
 titelTentoonstelling O.L.Vrouw ter Nood
beschrijvingBij gelegenheid van het eeuwfeest van Onze Lieve Vrouw ter Nood is een tentoonstelling samengesteld die het ontstaan en de ontwikkeling van de bedevaartsplaats weergeeft. Ook is er aandacht voor het Rijke Roomse leven met de bedevaarten van decennia geleden en de couleur locale in foto’s en voorwerpen.

Speciale aandacht is er voor de kunst in de Genadekapel. De genomineerde ontwerpen uit de prijsvraag voor het nieuwe kunstwerk in de kapel worden tentoongesteld, aangevuld met archiefmateriaal over de reeds aanwezige kunstwerken.

De tentoonstelling wordt op zaterdag 23 april feestelijk geopend, waarna hij tot september voor het publiek toegankelijk is.

Adres: (voormalig) Julianaklooster, Hoogeweg 65, Heiloo

infoPiet Kuijper
(072) 5339736
locatieJulianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl