Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 21 mei 2005    Evangelie van 2005-05-21
 titelGebedsconcert
beschrijvingIn de Willibrorduskapel van het Willibrordushuis is sinds december 2004 een serie gebedsconcerten van start gegaan. De bedoeling van deze gebedsconcerten is om mensen, mede door de schoonheid van de muziek, in aanraking te brengen met de kern van het christelijke (katholieke) geloof.

Op deze, aan het liturgisch jaar aangepaste thematische avonden, vinden naast solistische optreden een bijbelverhaal, gebed, en zang plaats. De sfeervolle avonden, die niet langer duren dan 1 tot 1,5 uur worden vaak afgesloten met een actieve interactie van de aanwezigingen.

Daarna is er bij het nuttigen van een kopje koffie/thee gelegenheid tot kennismaking en eventuele gesprekken.

De avonden vinden telkens plaats op de 3e zaterdag van de maand, om 20.30 u. in de grote kapel van het Willibrordushuis, Oude Molstr. 35.

Zaterdag 16 april speelt Daniel Banasik, Viola da gamba. Op 21 mei barokfluitiste Antigoni Tsalla en op 18 juni Marta Semkiw barokcello.

info(070) 4277747
locatieGrote kapel van het Willibrordushuis, Oude Molstr. 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl