Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf donderdag 21 april 2005    Evangelie van 2005-04-21
 titel'De Draak' in Gentse bieb
beschrijvingTentoonstelling over de activiteiten van organisatie 'De Draak'.

“De Draak” is een feitelijke vereniging van personen en Vlaamse organisaties die bezorgd zijn om het Nederlandstalige karakter van de stad Gent. Als overkoepelend orgaan richt ze zich over alle ideologische en filosofische beschouwingen heen tot iedereen die de eigen aard wil beschermen en bevorderen. De werking is volledig onafhankelijk van eender welke partijpolitieke binding.

De Draak is een heel actieve vereniging. Nu ze haar tiende werkjaar afrondt, brengt ze via een tentoonstelling in de Gentse stadsbibliotheek haar activiteiten onder de aandacht van alle Gentenaars.

De tentoonstelling loopt van 21 april tot 6 juni, elke dag van 10 tot 19 u (vrijdag en zaterdag 17 u.). Geleide bezoeken zijn mogelijk na afspraak met 'De Draak', Jovastraat 8, 9050 Gentbrugge, 09/231 55 17.

info09/2315517
www.dedraak.centerall.com
locatieGentse stadsbibliotheek
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl