Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Rooms Katholieke Jongerengroep
(RKJ)

Rooms Katholieke Jongerengroep

Regionale jongerengroep gelieerd aan de WKJ

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 7 april 2005    Evangelie van 2005-04-07
 titelAvondwake voor Paus in Schoonhoven
beschrijvingDonderdagavond 7 april a.s.:

Avondwake voor de Paus!!!


Komende vrijdag wordt onze paus Johannes Paulus begraven in Rome. Voor ons, de KAtholieke JOngeren uit Schoonhoven (KAJOS) , is de paus onlosmakelijk verbonden met de jongeren wereldwijd. Niet alleen is hij gestart met de wereldjongerendagen, maar ook heeft hij iedere keer opnieuw laten zien dat hij weet wat in de gedachten van jongeren omgaat, wat hen bezighoudt en hoe groot het verlangen van velen van hen is om hun leven naar God te richten.

Wat paus Johannes Paulus betekend heeft voor de jongeren is niet in getallen uit te drukken. Maar om toch uitdrukking te kunnen geven aan onze gevoelens bij het overlijden van de paus zullen wij a.s. donderdagavond een avondwake houden in onze parochiekerk in Schoonhoven. Hierbij is iedereen welkom die de paus een warm hart toedraagt.

We willen op donderdag 7 april om 19:00 uur beginnen met een Heilige mis in de st. Bartholomeuskerk aan Wal 61 in Schoonhoven. Na de viering zal stilte zijn in de kerk tot 19:45 uur. Daarna volgt het avondgebed voor de overledenen, met gebed, zang, een schriftlezing en voorbeden. Voorganger zal zijn pastoor Vernooij uit Zeist. Zegt het voort!!!

Hopelijk tot donderdag!

infoVoor meer informatie kun je altijd mailen naar kajosgroep@hotmail.com , of bellen met mij via 06 - 200 907 84.
organisatieRooms Katholieke Jongerengroep
locatiest. Bartholomeuskerk, Wal 61
plaatsSchoonhoven (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl