Vandaag is vrijdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 17 maart 2023    Evangelie van 2023-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd14:00 uur
eindtijd15:15 uur
 titelAbdijdialoog - De mens achter boer en tuinder
beschrijving

Graag staan we op zondag 19 maart met jou als boer of tuinder stil bij de mens achter de boer en tuinder. Hoe zoek en vind je je weg hierin voor jezelf en jouw bedrijf dat generaties lang in de familie is? Wat doen alle veranderingen en uitdagingen met jou?

Boer of tuinder. Het mooiste beroep! Maar wel een met grote uitdagingen en onzekerheden. In deze mooie sector komt er veel op ons af: stikstof, water, klimaat, natuurdoelstellingen, de gebiedsgerichte aanpak, het landbouwakkoord. Het is in deze tijden belangrijk om oog en oor te blijven hebben voor elkaar.

Programma

  • ‘Hart onder de riem’ door abt Denis Hendrickx
  • ‘In welke werkelijkheid leven we’ door Frederike Praasterink
  • Samen in gesprek in kleine groepjes onder leiding van Michael Kuhn (Abdij van Berne), Carmen van Dam (LTO Academie) en Marloes Vermeer (Waarde van het land)

Wees welkom
We nodigen je uit samen met gelijkgestemden in gesprek te gaan. Je verhaal vertellen, steun vinden bij elkaar en elkaar versterken in deze turbulente tijden. Bespreken hoe jij denkt over de toekomst van je bedrijf. Aangeven wat je nodig hebt als ondernemer, maar vooral als mens.

Erkenning, herkenning en inspiratie vinden bij elkaar. Voel je welkom tijdens deze bijeenkomst. Deelname is gratis, maar meld je vooraf aan via www.abdijvanberne.nl/abdijdialogen
Aanmelden kan ook via ZLTO Informatielijn: (073) 217 33 33.

Mogelijk vervolg
Je hebt de mogelijkheid om een vervolg te geven aan deze bijeenkomst. Daar vertellen we je op 19 maart graag meer over.

De abdijdialoog wordt georganiseerd door de Abdij van Berne, Waarde van het Land, HAS en ZLTO/LTO Academie.

Heb je nog vragen? Namens alle partners is Carmen van Dam je contactpersoon, carmen.van.dam@zlto.nl of 06-83 66 10 50.

info

ZLTO Informatielijn
(073) 217 33 33

www.zlto.nl/actueel/abdijdialoog-speciaal-voor-de-mens-achter-de-boer-en-tuinder

www.abdijvanberne.nl/abdijdialogen

locatieAbijd van Berne, Abdijstraat 49
plaatsHeeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl