Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 16 maart 2023    Evangelie van 2023-03-16
 titelElsenburglezing Stille Omgang
beschrijving

Op donderdag 16 maart wordt de 4e Elsenburglezing gehouden, na drie jaren waarin de beperkingen door Covid ons dusdanig beperkten om deze bijeenkomst te organiseren. Dit jaar hebben we als spreker Paul van Geest uitgenodigd om in te gaan op onze Jaarintentie: Levend brood voor onderweg, in stilte getuigen.

Als tweede spreker zal ons bestuurslid Maurice Essers vertellen over de Stille Omgang in de tijd van Titus Brandsma. Een historisch perspectief over de nu Heilig verklaarde geestelijke Brandsma die als inspiratie diende voor onze jaar intentie.

De Elsenburglezing wordt georganiseerd door het bestuur van de Stille Omgang. Jaarlijks nodigen wij bestuursleden van Stichtingen van katholieke charitasinstellingen, vertegenwoordigers van Katholieke onderwijsinstellingen en bestuurders van andere organisaties die het Katholieke erfgoed levend houden, uit om elkaar te ontmoeten en te verbinden. De lezing wordt voorafgegaan door een H. Mis en een eenvoudige maaltijd van soep & broodjes.

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen per e-mail.

info

info@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl

locatieOntmoetingscentrum De Oude Gracht, Keizersgracht 218b
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl