Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 17 januari 2023    Evangelie van 2023-01-17
(Dag van het Jodendom)
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAlphacursus Haarlem online
beschrijving

Vraag jij je ook weleens af… Of er meer is tussen hemel en aarde? Waarom er zoveel lijden is in de wereld? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de kerk moet?

Als deze of vergelijkbare vragen weleens in je gedachten komen, dan is Alpha iets voor jou! Elke bijeenkomst begint met een kort sociaal moment. Daarna volgt er een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten.

Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk.

Van harte welkom!

Details
De bijeenkomsten zijn op de dinsdagavonden
van 17 januari tot en met 28 maart 2023
Tijdstip: 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: Online vanuit je eigen huis.

Mocht je één of twee bijeenkomsten niet kunnen dan is dat geen probleem, maar het is wel fijn als je dat vooraf even aangeeft.

Heb je een vraag? Mail naar alphacursus@rkhaarlem.nl

Wil je meedoen? Meld je aan via de website

info

alphacursus@rkhaarlem.nl
alpha.rkhaarlem.nl

locatieonline
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl