Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 2 april 2005    Evangelie van 2005-04-02
 titelDroevige verjaardag abortuswet
beschrijvingPro Vita - Gezin&Leven herdenkt op 2 april de droevige verjaardag van de abortuswetgeving in België. Deze werd op 3 april 1990 van kracht. Sindsdien zijn er honderduizenden ongeboren kinderen op wettelijke wijze vermoord.

De herdenking is bedoeld om te bidden voor allen die actief meewerken aan abortus, voor alle verantwoordelijken in staat en maatschappij die deze abortuswet dulden, aanvaarden en verdedigen opdat ze zich bekeren. En voor de ongeboren kinderen, hun moeders en hun vaders.

De bijeenkomst vindt plaats in de St. Jacobuskerk aan de Lange Nieuwstraat 73 te Antwerpen. Aanvang 10.30 met rozenhoedje en om 11. uur H. Mis.

info015/422814
www.provita.be
info@provita.be
locatie St. Jacobuskerk, Lange Nieuwstraat 73
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl