Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 25 maart 2005    Evangelie van 2005-03-25
 titelBijzondere Kruiswegviering met de JoJo's
beschrijvingGoede Vrijdag 25 maart is er om 15.00 uur de Kruisweg in Zoetermeer. Tijdens deze viering zal aan de hand van de veertien staties worden stil gestaan bij de laatste levensuren en de dood van Jezus.

De JoJo's (jongerengroep van de Nicolaaskerk) verzorgen een foto-voorstelling die de Kruisweg van toen en het lijden van Jezus naar het leven van nu haalt. Middenkoor Incanto verzorgt de zang. Pastor Flohr en Ton Vermeulen zijn de lectoren.

Iedereen is van harte welkom.

info(079) 3167085
wvwieringen@hotmail.com
www.played.by/jojo
www.incanto.zingt.nl
www.nicolaasparochiezoetermeer.nl
locatieNicolaaskerk
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl