Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 4 t/m donderdag 7 april 2005    Evangelie van 2005-04-04
 titelLevensverhalen met Anne van der Meiden
beschrijvingSpeciaal voor senioren worden er in april op het bezinningscentrum de Zwanenhof een aantal dagen gehouden rond het levensverhaal.

Anne van der Meiden gaat u in deze dagen voor en speciaal gaat hij met u in op de eindigheid: hoe verhouden wij ons tot verlies en hoe integreren wij deze in een vreugdevol toekomstperspectief? Van der Meiden zal ook ingaan op de vraag of en hoe de media ons helpen bij het omgaan met lijden en tegenslag, met tekort en verlies.

Start 4 april om 17.00 en afsluiting op 7 april, 14.00 uur

info(074) 2659525
locatieDe Zwanenhof
plaatsZenderen (Overijssel)
postcode76
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl