Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 27 t/m maandag 28 maart 2005    Evangelie van 2005-03-27
 titelPaasfestival en try-out Passiespelen
beschrijvingHet Bijbels Openluchtmuseum houdt met Pasen een paasfestival, o.a. aan de hand van vragen en opdrachten “al wandelend ontdekken wat je nog niet wist over Pasen”.

Het reeds oo zondag 20 maart gestratte intercultureel festival Pasen&Pesach in het Bijbels Openluchtmuseum in de Heilig Landstichting (bij Nijmegen) vindt zijn hoogtepunt op Tweede Paasdag. Dan is er een try-out van scènes uit de Passiespelen van Tegelen en optredens van chazan Hans Bloemendal begeleidt door het Joods Koor Maastricht.
Speciaal voor kinderen is er een interactieve ontdekkingstocht (1 euro) door het museumpark waarbij zij Pasen, Pesach en de wereld van de Romeinen verkennen. Alle activiteiten vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur.

Op 28 maart, 2e Paasdag, is de try-out van de Passiespelen van Tegelen om 11.30 en 14.00 uur met interactieve scènes uit het Passieverhaal. Chazan Hans Bloemendal zingt om 12.00 uur, 14.45 uur en 15.45 uur Pesach liederen samen met het Joods Koor Maastricht.

info(024) 3823110
www.bijbelsopenluchtmuseum.nl
locatieBijbels Openluchtmuseum
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl