Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 4 t/m zaterdag 9 juli 2005    Evangelie van 2005-07-04
 titelRetraite in de abdij van Postel
beschrijvingVan maandag 4 juli (17u) tot zaterdag 9 juli (14u) wordt er een zomerretraite georganiseerd in het bezinningscentrum van de Abdij van Postel. Het thema van deze retraiteweek luidt: "De boodschap van Jezus' gelijkenissen'. Er worden dagelijks twee inleidingen gegeven door E.P. Alfons Bastiaensen (norbertijn van Postel), daarnaast kan men deelnemen aan de gebedsdiensten en vieringen van de abdijgemeenschap.

Van vrijdag 30 september (20u) tot zondag 2 oktober (17u) gaat in Postel een weekend voor innerlijke heelwording door. Dit weekend staat open voor alle mensen die op zoek zijn naar innerlijke vrede vanuit de christelijke boodschap en de inzichten van de psychologie. Er wordt speciaal gewerkt rond 'vergeving, doe je ook voor jezelf!'. Begeleiding door Mevr. Marleen van Cutssem, gelovige psychotherapeute.

Van maandag 21 november (10u) tot vrijdag 25 november (14u) wordt er een retraite voor priesters en diakens gehouden. Predikant is E.P Patrick Lens (dominicaan). Hij houdt dagelijks twee inleidingen over 'Wegen van Gods genezende kracht tot nieuw Leven".

infoGastenpaters Abdij van Postel
014/37 81 21
gastenkwartier@abdijpostel.be
locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsPostel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl