Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 2 april 2005    Evangelie van 2005-04-02
 titelSpiritualiteitsdag: 'Opvoeden in geloof'
beschrijvingHet Centrum voor Parochiespiritualiteit te Brakkenstein-Nijmegen organiseert op zaterdag 2 april de Spiritualiteitsdag over opvoeden in geloof.

Hoe kunnen ouders hun geloof doorgeven aan hun kinderen? Hoe kunnen ouders hun eigen spiritualiteit en geloof stimuleren? Velen zijn op zoek naar medegelovigen, nieuwe ideeën en geestelijke inspiratie. Deze dag levert een bijdrage aan die wensen, met inleidingen over spiritualiteit in het gezinsleven en ruimte voor uitwisseling. Tijdens de dag wordt ook nieuw materiaal voorgesteld en aangereikt.

De problematiek wordt bekeken vanuit verschillende invalshoeken, met inbreng van Hein Vrijdag en Marjet de Jong, medewerkers van het project Geloven thuis, en Rita van Haaren en Marianne Bloemendaal, werkzaam in het onderwijs. Daarnaast spreken ouders en grootouders over hun praktische evaring.

De dag begint om 09.30 en eindigt om 16.00 uur.
De kosten zijn 20,- euro per persoon, lunch inclusief.

Inschrijving, schriftelijk of telefonisch:
Centrum voor Parochiespiritualiteit
Heijendaalseweg 300
6525 SM Nijmegen
(024) 355 80 29

infoCentrum voor Parochiespiritualiteit
(024) 355 80 29
www.parochiespiritualiteit.org
locatieCentrum voor Parochiespiritualiteit, Heijendaalseweg 300 te Brakkenstein-Nijmegen
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl